Programok Pécsett

Programok Pécsett

Zsolnay fényfesztivál

A rendezvény évente egy tematikus, összművészeti fesztiválra várja vendégeit: sötétedés után a belváros több pontján párhuzamosan folyik az esemény. A fesztiválnak a fényfestésen túl számos kísérőprogramja is van.

Érdekel

PÉCSI ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ (POSZT)

A Pécsi Országos Színházi találkozó kiváló minősítésű művészeti fesztivál, a magyar fesztiválszövetség tagja 2017-2018-ban az EFFE (Európa a Fesztiválokért, a Fesztiválok Európáért program) “Magyarország legjobb színházi találkozója, kiemelkedően magas minőségű, nemzetközileg elismert fesztivál” díjas rendezvénye.

A POSZT Versenyprogramjának előadásai a Pécsi Nemzeti Színházban, a Fesztiválprogramok a belvárosban, a Pécsi Nemzeti Színházban, és a Zsolnay negyedben, a POSZT  programjai pedig a Kodály Központban kerülnek megrendezésre, minden év júniusában.

Érdekel


Sétatér Fesztivál

A Sétatér Fesztivál Pécs legújabb kori történetének egyik tradicionális rendezvénye, amely csaknem húsz éve a régió borászatának, gasztronómiájának és kultúrájának „közönségtalálkozója” a Székesegyház előtt, a felső Sétatéren az árnyas gesztenyefák alatt.

Érdekel

Pécsi Napok

Pécs és a régió legnagyobb múltú összművészeti fesztiválja, amely minden év szeptemberében kínál változatos programokat.

A programsorozat változatos nappali elemei a családok és idősebbek számára is tartalmas kikapcsolódást kínálnak. A gasztronómiát és a jó baranyai borokat kedvelők korosztálytól függetlenül lazíthatnak a pécsi belváros hangulatos helyszínein

Érdekel